‘Feyenoord mikt op Francesco Antonucci als nieuwe aanwinst’

Feyenoord heeft Francesco Antonucci op de korrel als potentiele nieuwe aanwinst. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Het doorgaans goed geïnformeerde Twitter-medium bericht: “Feyenoord gaat zich melden voor Francesco Antonucci. De 21-jarige aanvallende middenvelder maakte afgelopen seizoen op huurbasis furore bij FC Volendam met 11 goals uit 20 wedstrijden. De jeugdinternational van België U21 staat nog tot medio 2022 onder contract bij AS Monaco.”

Antonucci werd de voorbije periode al aan meer grote clubs gelinkt. FC Volendam had nog de hoop dat de getalenteerde middenvelder in het vissersdorp actief zou blijven, maar na de actie van Feyenoord dreigt dat een kansloos verhaal te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *