‘Feyenoord krijgt officieel bod binnen voor Nicolai Jorgensen’

Volgens het Turkse medium Fotomac heeft Feyenoord een officieel bod binnengekregen van Besiktas voor Nicolai Jorgensen. Het medium claimt dat Besiktas een transfervoorstel van drie miljoen euro heeft voorgelegd aan Feyenoord.

Daarbij is ook kenbaar gemaakt dat er te praten valt over een ruiltransfer. Het is onbekend voor welk bedrag de Rotterdammers overstag willen gaan.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat dubt nog over een vertrek van Jörgensen. Op dit moment is de Deen in principe kandidaat nummer één voor de spitspositie, maar na het kampioensjaar overtuigde hij eigenlijk nooit meer over langere tijd. Zodoende lijkt de hoogte van de transfersom bepalend te worden.

Drie miljoen euro zal voor Feyenoord niet voldoende zijn om Jörgensen uit te zwaaien, zo is de verwachting. Mogelijk komt Besiktas nog terug met een verbeterde aanbieding.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!