‘Feyenoord brengt bod van 12 miljoen uit op deze speler’

Volgens het medium Antenasport zou Feyenoord een bod hebben neergelegd bij FCSB voor vleugelflitser Dennis Man. Gigi Becali, de eigenaar van de genoemde club, zou echter 15 miljoen euro willen hebben voor de 21-jarige rechtsbuiten, die nu al een paar maanden in verband wordt gebracht met een transfer naar De Kuip.

Zaakwaarnemer Anamaria Prodan, die de belangen van de aanvaller behartigt, reageert: “We wachten het af en zullen wel zien wat er gebeurt. De baas is niet bereid om financieel gezien water bij de wijn te doen en dus is het moeilijk om tot een deal te komen. Ik hoop dat het lukt, want een transfer naar Feyenoord zou een enorme stap voorwaarts zijn voor Dennis.”

In een eerder stadium was Norwich City concreet voor Man, maar de werkgever van Tim Krul is gedegradeerd uit de Premier League en heeft dus wel wat anders aan zijn hoofd. Het is hoe dan ook onwaarschijnlijk dat Feyenoord écht een bod van 12 miljoen euro heeft uitgebracht…Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!