FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord doet zelfde bod als Norwich City op deze speler’

Feyenoord wil zich deze zomer nog altijd graag versterken met de Roemeen Dennis Man. Hij speelt in eigen land voor FCSB en wordt door de Rotterdammers gezien als de potentiele opvolger van Steven Berghuis.

Feyenoord en Man worden al maandenlang aan elkaar gelinkt. In de ochtend verscheen zelf het gerucht dat de Eredivisie-club een recordbod op tafel heeft gelegd bij FCSB. Dat leek onwaarschijnlijk, maar zaakwaarnemer Anamaria Prodan bevestigde dat Feyenoord een soortgelijk miljoenenbod heeft neergelegd als Norwich City.

Het zou niet om de eerder genoemde twaalf miljoen euro gaan. Volgens het Roemeense GSP wilde Feyenoord maanden geleden niet verder gaan dan zeven miljoen euro, maar zou de clubleiding inmiddels aan het bewegen zijn. In het geval van een vertrek van Berghuis wil Feyenoord twaalf miljoen betalen en daar zou FCSB-voorzitter Gigi Becali mee akkoord gaan.

In het voorjaar vond er al een gesprek plaats tussen een delegatie van Man en Feyenoord. Dit werd officieel wel ontkracht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *