‘Feyenoord richt zich op goedkoper alternatief voor Steven Berghuis’

Feyenoord heeft interesse in de vleugelspeler Isaac Atanga die onder contract staat bij FC Nordsjaelland.Op dit moment heeft Atanga nog een driejarig contract bij de Deense club.

De rechtsbuiten (20) lijkt een goedkoper alternatief voor de eerder genoemde Dennis Man van FCSB mocht aanvoerder Steven Berghuis de club verlaten. Zijn marktwaarde bedraagt twee miljoen euro, maar door zijn medio 2023 doorlopende contract zal Nordsjaelland waarschijnlijk een hoger bedragen eisen.

Feyenoord is ook niet de enige club met interesse voor Atanga. Anderlecht, Club Brugge en Rangers FC zouden de flankspeler eveneens op de korrel hebben.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!