‘Leeds United wil keiharde dreun uitdelen aan Feyenoord’

Volgens de Argentijnse media wil het Engelse Leeds United deze zomer toeslaan voor Feyenoord-mandekker Marcos Senesi. Journalist Martin Flores van Radio Continental maakt via Twitter bekend dat de jonge verdediger een belangrijk doelwit is van de markante coach Marcelo Bielsa.

Het is algemeen bekend dat zijn tegenhanger Dick Advocaat Senesi absoluut niet kwijt wil, maar het is natuurlijk nog maar de vraag wat er gebeurt als het grote geld uit de Premier League lonkt.

Een weekje geleden schreef Voetbal International nog: “Voor Advocaat is het belangrijk dat wie er nu is, ook blijft. Vandaar dat hij op voorhand zijn veto uitspreekt tegen het vertrek van spelers. Er mag nog zo veel belangstelling zijn voor Marcos Senesi; hij gaat níét. Pas als er een krankzinnige transfersom tegenover staat, misschien, maar dan wil de coach het leeuwendeel ervan wel herinvesteren in zijn selectie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *