IC-arts Gommers doet heldere oproep aan Feyenoorders

IC-arts Diederik Gommers heeft gisteren de selectie van Feyenoord bijgepraat over het coronavirus. Naast Gommers waren ook virologe Annemiek van der Eijk en clubarts Casper van Eijk aanwezig.

Gommers typeerde de Feyenoord-selectie als ‘familie’. “Het is logisch dat jullie veel bij elkaar in de buurt zijn, omdat jullie dagelijks met elkaar trainen”, vertelde hij volgens RTV Rijnmond aan de spelers van Feyenoord. “Daarom is het belangrijk dat jullie je ook als één familie gedragen.”

De regels naleven is dus cruciaal. “Het belangrijkste is dat jullie het snel melden als jullie klachten hebben, ook al zijn ze licht”, vervolgde Gommers. “Dan kunnen we snel testen en bij een positieve test snel traceren waar je het virus hebt opgelopen. Als je het niet meldt als je lichte klachten hebt en je besmet bent met het virus, stort het hele kaartenhuis van afspraken in elkaar.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!