Robin van Persie aan de slag bij Feyenoord: ‘Kan geen nee zeggen tegen Dick’

Robin van Persie is terug bij Feyenoord. Hij gaat daar aan de slag met de aanvallers. Gisteren zette hij voor het eerst voet op het trainingsveld.

Nicolai Jörgensen en Robert Bozeník hoopten naar verluidt op de komst van Van Persie. Ze hebben hun zin gekregen. “Het is geen officiële functie”, zegt Van Persie op de clubsite van Feyenoord. “Ik vind het daarom ook lastig om het een naam te geven. Ik zie mezelf bijvoorbeeld niet als een spitsentrainer. Volgens mij is het een win-win-situatie: ik ga hier ontdekken of ik dit leuk vind en ik help de staf hier een beetje mee.”

Advocaat wilde Van Persie graag hebben. “Eigenlijk zou ik vorig seizoen al aansluiten, maar dat bleef uiteindelijk nog beperkt. Dick belde me en vroeg of ik wilde komen. En tegen Dick kan ik geen nee zeggen. Het afgelopen jaar heb ik alleen maar dingen gedaan die ik leuk vind. Ik werk als analist in Engeland, ben veel met mijn familie op pad, sport veel. Nu ga ik bekijken of dit ook iets is waar ik van geniet.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!