Sven van Beek moeten vanwege zware blessure onder het mes

Het zit Sven van Beek de laatste jaren niet mee. De verdediger raakte onlangs in het oefenduel tegen Sparta geblesseerd en moet nu daarvoor onder het mes. De Rotterdammers verwachten hem wederom een lange tijd te moeten missen.

Van Beek wordt zijn gehele carrière achtervolgd door pech. Het kampioensjaar van Feyenoord moest de mandekker grotendeels missen. Vanwege een teenblessure vierde hij de landstitel zelfs op krukken. Vorig seizoen speelde een enkelblessure hem flink parten. Van Beek maakte vlak voor de coronastop zijn rentree. De voorbereiding op dit seizoen begon hij vol goede moed, maar tijdens het oefenduel met Sparta viel Van Beek al na tien minuten uit.

Voor Dick Advocaat is het nieuws ook een grote tegenvaller. Achterin had de Kleine Generaal al weinig mogelijkheden. Eric Botteghin, Marcos Senesi en George Johnston zijn enige overgebleven centrale verdedigers. Het is dan ook logisch dat Feyenoord de markt opgaat voor een nieuwe verdediger.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!