FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Genee met cynisch één-tweetje tegen Van der Gijp: “Er zat je wat dwars”

Kemphanen Wilfred Genee en Rene van der Gijp hebben zaterdag met een knipoog een toespeling gemaakt naar de rel die ze hebben gehad in het programma Veronica Inside. Voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Olympique Lyon (1-3) ontstond een cynisch één-tweetje.

Genee opende met de woorden dat hij het ‘goed’ vindt om Van der Gijp weer te zien. “Er zat je wat dwars, begreep ik”, vervolgde de presentator in de studio. De voetbalanalist kreeg vervolgens applaus van het studiopubliek alvorens zelf te reageren.

“Ja, ik heb gisteren een harinkje gegeten op de markt. Dat kwam even niet lekker naar boven vannacht. Maar nu ben ik weer topfit”, aldus Van der Gijp. Genee counterde met het woord ‘mooi’ om vervolgens terug te keren naar het onderwerp van de avond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *