Dick Advocaat kritisch na gelijkspel: ‘Er moeten spelers bij’

Feyenoord kwam gisteren in het oefenduel tegen FC Twente niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Dick Advocaat toonde zich na afloop van het vriendschappelijke duel behoorlijk kritisch. “Het was niks vandaag”, sprak de Feyenoord-trainer.

De paar duizend supporters die aanwezig waren in De Kuip werden niet vermaakt. Kansen waren schaars en doelpunten vielen er niet. “Er was veel te weinig beleving. De omstandigheden hielpen voor beide teams natuurlijk ook niet mee. Met deze hitte is het moeilijk om fris en fruitig voor de dag te komen”, aldus Advocaat via de officiële kanalen. “Het ging ook vandaag vooral om het fysieke aspect, we moeten meer inhoud krijgen.”

Bij Feyenoord ontbrak een aantal belangrijke spelers. “Berghuis, Sinisterra, Narsingh, Haps, Malacia, Van Beek…”, somde Advocaat de namen op. “Dat mag je niet onderschatten. Tel daarbij de spelers op die vertrokken zijn: dat is niet zomaar op te vangen. Er moeten spelers bij, maar dat weet het bestuur ook.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!