‘Ronald Koeman neemt Feyenoord-icoon mee naar Barcelona’

Ronald Koeman wordt vandaag nog gepresenteerd als nieuwe trainer van FC Barcelona. Intussen wordt de indeling van zijn technische staf ook steeds duidelijker. Zo zou hij ook Feyenoord-icoon Henrik Larsson willen meenemen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Larsson speelde zelf van 2004 tot 2006 40 keer voor de Catalanen en kent Koeman uit zijn spelersloopbaan. In de jaren ’90 waren ze ploegmakkers bij Feyenoord. Ook Alfred Schreuder moet assistent gaan worden.

De voorbije maanden leek het erop dat Larsson volgend seizoen in Rotterdam assistent zou worden, wanneer Dirk Kuyt wellicht het trainersschap over zal nemen van Dick Advocaat. De 48-jarige Larsson kwam als speler ook nog uit voor onder meer Celtic en Manchester United en was de voorbije jaren hoofdcoach bij Landskrona, Falkenbergs en Helsinborgs.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!