‘Feyenoord wil megaslag slaan met twee inkomende Portugezen’

Feyenoord wil een grote slag gaan slaan op de transfermarkt. Ze willen namelijk twee spelers gaan binnenhalen die beiden de Portugese nationaliteit hebben.

Het gaat allereerst om João Carlos Teixeira. ‘De 27-jarige middenvelder van Vitória Guimarães wordt als ervaren kracht gezien. Er zal een transfersom voor de Portugees neergelegd moeten worden, want speler is tot medio 2021 verbonden aan de ‘Vimaranenses’, schrijft het doorgaans goed ingelichte Feyenoord Transfermarkt. In het verleden flopte Teixeira, die ‘de nieuwe Coutinho werd genoemd’, nog bij Liverpool.

En even later meldt hetzelfde account: ‘Feyenoord pakt door en gaat zich óók melden voor een nieuwe Portugese rechter centrale verdediger van 1 meter 93: Roderick Miranda. De 29-jarige stopper staat nog tot medio 2021 onder contract bij Wolverhampton Wanderers.’Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!