FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dochter Johan Derksen pikt het niet meer en luidt de noodklok

Marieke Derksen de dochter van analist Johan Derksen heeft het helemaal gehad met de negatieve reactie omtrend haar vader. Zij luidt de noodklok nu critici zelfs haar overleden moeder in het verhaal betrekken.

Op Twitter schrijft Derksen: “Lieve schatten, ik ga even op Twittervakantie. Dat Johan een doelwit is kan ik hebben, wellicht verdiend ook. Maar de grenzen zijn weg, laat mijn moeder met rust. Het is al lastig genoeg om dit jaar ouder dan haar te worden. Tot snel.”

Daar voegt zij aan toe: “Ben wel even klaar met alle haat. Geef me een weekje. Dan ben ik er weer. Maar Djeezus, makkelijk is het niet.” Marieke Derksen is in Nederland vooral bekend geworden als uitgeefster van boeken over René van der Gijp, Wim Kieft en Wesley Sneijder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *