‘Crysencio Summerville gaat iets anders zoeken dan Feyenoord’

Crysencio Summerville werd onlangs teruggezet naar de beloftes van Feyenoord. Technisch directeur Frank Arnesen geeft hier nu tegenover RTV Rijnmond tekst en uitleg over.

“Die keuze was heel simpel. We hadden met elkaar afgesproken dat hij voor zondag zou laten weten of hij in zou gaan op onze aanbieding”, aldus Arnesen. “Wij hebben ook aangegeven dat die aanbieding niet meer zou veranderen en hij heeft uiteindelijk laten weten dat hij iets anders gaat zoeken.”

Arnesen koestert echter geen enkele wrok richting de aanvaller. “Het is totaal zijn recht om dat te doen. Het is gewoon de regel. Hij heeft een contract voor drie jaar getekend en als hij dat contract wil laten uitlopen is dat prima. Zo zijn de regels en dat kunnen we hem niet kwalijk nemen”, zo geeft hij aan. “Ik vind het wel hartstikke jammer. Omdat hij niet in onze filosofie meegaat naar de toekomst hebben Dick en ik afgesproken dat we dan wel een speler gaan inzetten die wel in de toekomst van Feyenoord mee wil. Het is niet persoonlijk tegenover Cry, maar het is gewoon zakelijk.”

Als het aan Feyenoord ligt, wordt Summerville deze transferperiode verkocht. “We zijn er met zijn zaakwaarnemer naar aan het kijken”, zegt hij daarover. “Wat wil hij? Zijn er clubs die hem willen hebben? Het is belangrijk dat we samen die beslissing nemen, maar dat ligt ook voor een groot deel bij hem. Hij kan ook zeggen dat hij in Feyenoord Onder-21 wil blijven en dat is ook zijn recht. Onder een nieuw contract is in ieder geval definitief een streep gezet. Dat is jammer.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!