‘Feyenoord haalt broertje van Ajax-speler in huis’

Feyenoord staat op het punt om Mikael Johnsen te contracteren voor het O21 team. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Hij is het broertje van Ajax-speler Dennis Johnsen.

De 20-jarige Johnsen komt op huurbasis over van Rosenborg. Meer informatie maakt het dagblad niet bekend over de overstap van Johnsen naar De Kuip.

Johnsen geldt als een groot talent in Noorwegen en kwam tot op heden vijf keer uit voor Noorwegen O19. De aanvallende middenvelder speelde tot nu toe zes officiële wedstrijden in het shirt van Rosenborg en staat nog tot 31 december 2021 onder contract bij de Noorse club.

Dennis, de broer van Mikael, vertrok eerder deze week bij Ajax. Hij gaat aan de slag bij Serie B-club Venezia en sloeg aanbiedingen van onder meer Willem II en ADO Den Haag af. “Met zijn kwaliteiten moet hij gewoon de Champions League kunnen halen”, gaf zaakwaarnemer Ouanis Akachar eerder al aan in gesprek met VoetbalPrimeur.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!