Clubicoon Lex Immers vertrekt bij ADO Den Haag

Lex Immers en ADO Den Haag zijn per direct uit elkaar. Dit meldt de club vandaag via een persbericht. In onderling overleg hebben Lex Immers en de club besloten uit elkaar te gaan. Het vijfjarige contract is met onmiddellijke ingang ontbonden.

Immers stopt niet met betaald voetbal en hoopt nog voor de start van het seizoen over twee weken elders in de Eredivisie onderdak te vinden. De routinier kreeg afgelopen weken steeds meer signalen vanuit de club dat zijn aanwezigheid niet langer gewenst is, meldt De Telegraaf.

“Lex Immers is een icoon van de club en zal dat ook altijd blijven”, benadrukt algemeen directeur Mohammed Hamdi. “Hoewel we ondanks een doorlopend contract samen besloten hebben om afscheid van elkaar te nemen, gaan we op een gezonde en goede manier uit elkaar.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!