Frank Arnesen: ‘Dirk Kuyt wordt trainer van Feyenoord’

Dirk Kuyt wordt in de toekomst trainer van Feyenoord. Wanneer is nog niet duidelijk maar dat hij wordt staat vast volgens technisch directeur Frank Arnesen. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Het is zo dat Dirk ooit trainer van Feyenoord wordt. Die afspraak stond al voordat ik kwam. We hebben er alleen nog geen datum op geplakt”, zegt de technisch directeur van de Rotterdammers. “Ik heb tegen Dirk gezegd dat het juist een voordeel is dat Advocaat is gebleven. Het gaat zo goed en Dirk heeft tijd zich verder te ontwikkelen. Hij snapte het en was het er mee eens. We gaan nnu komende zomer verder kijken. We kennen Dick allemaal: die kan zo een jaartje er achteraan plakken.”

Een mentorschap voor Dick Advocaat is ook niet uitgesloten: Arnesen is geen fan van een onervaren trainer bij een topclub als Feyenoord. “Ik heb het meegemaakt met Philip Cocu bij PSV. Toen kwam Guus Hiddink helpen als een soort supervisor. Een beginnende trainer bij een grote club kan het niet alleen, maar er zijn oplossingen te vinden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *