FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis neemt besluit over transfer naar China’

De fans van Feyenoord hoeven zich niet druk te maken over een vertrek van Steven Berghuis naar China. Hij heeft er namelijk geen trek in.

De Chinese club Shandong Luneng wilde namelijk 11 miljoen euro voor hem betalen maar de sterspeler van de Rotterdammers ziet er niets in. Dit laat zijn management weten tegenover Feyenoord Transfermarkt.

Feyenoord en Berghuis hebben een afspraak gemaakt over een transfer, maar dat wil niet zeggen dat de aanvoerder alle opties overweegt. Eerder deze voorbereiding verklaarde de sterspeler nog dat ‘het hele plaatje’ wel moet kloppen om een transfer te maken. De Oranje-international speelde in het buitenland eerder voor Watford.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *