FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Georginio Wijnaldum wijst transfer naar Barcelona af’

Georginio Wijnaldum zou na een goed gesprek met Liverpool-manager Jurgen Klopp hebben besloten om Liverpool trouw te blijven. De Oranje-international zou zich hebben laten verleiden door de Duitse coach, die hem op Anfield wil houden. Op verzoek van de oefenmeester zou zich volgens Sky Sports Liverpool zich nu focussen op een contractverlenging.

Voetbal International schrijft: “Tot nu toe heeft Liverpool geen aanstalten gemaakt om dat te doen. Het is een van de redenen dat de Oranje-international wordt gelinkt aan Barcelona, waar trainer Ronald Koeman hem graag zou zien komen. Een andere optie is Thiago Alcántara, maar de voormalig speler van Barça wil volgens Bild naar Liverpool in plaats van terugkeren in Camp Nou. De vraag is wat dat dan weer betekent voor de toekomst van Wijnaldum.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *