Feyenoord vangt miljoenen vanwege serie-opnames Disney

Feyenoord heeft met een Disney een deal gesloten om camera’s toe te laten in het stadion en op het trainingscomplex. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Na het succes van Amazon Prime met de serie All or Nothing van Tottenham Hotspur, wil Disney het ook proberen bij een voetbalclub. Afgelopen zaterdag, tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle, draaiden de camera’s al, zo schrijft het dagblad. Naast opnames rondom de wedstrijden, moet Feyenoord ook de deuren van het trainingcomplex openen voor de cameraploeg van Disney.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat de Rotterdammers “een gage van rond de drie miljoen euro voor de gastvrijheid” ontvangen. Bij de serie die over Tottenham Hotspur gaat, worden er overal camera’s toegelaten. Dat moet bij Feyenoord gaan gebeuren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *