FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis verrast met opvallende transferactie’

Steven Berghuis is één van de dragende spelers van Feyenoord. De club vreest dan ook nog voor een zomers vertrek van de aanvaller. Vorig jaar heeft hij met de toenmalige TD Sjaak Troost afgesproken dat hij voor een lage transfersom een overstap kan gaan maken.

De fans houden dan ook hun hart vast, maar het is de vraag of dat wel nodig is. In de podcast Kein Geloel wordt er namelijk onthuld dat de vleugelspits behoorlijk kieskeurig is: interesse uit de Major League Soccer, maar ook de Bundesliga en de Serie A zou hij al afgewimpeld hebben.

Berghuis is dus alleen maar bereid om De Kuip te verlaten als hij onder de indruk is van een bepaald project. Na het duel van zaterdagavond met PEC Zwolle (0-2 winst, beide doelpunten van de aanvoerder) liet hij al weten: “Ik denk dat de supporters goed weten hoe ik erin zit bij Feyenoord. Ik ben blij met de selectie, met de trainers en met mijn rol. Er moet iets moois komen wil ik daarover nadenken. De deur zit niet dicht, maar er speelt nu niks.”

Oefenmeester Dick Advocaat zei over een eventueel vertrek van zijn sterspeler: “Er moet wel worden betaald hoor. Maar dat bedrag is wel heel erg laag. Daar schieten wij niets mee op. Dan zullen we heel anders moeten gaan voetballen, daar wil ik nog niet eens over nadenken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *