FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Wilfred Genee en sidekicks halen uit: ‘Met haar dikke reet’

Veronica Inside werd door televisierecensent Angela de Jong keihard bekritiseert. In haar column in het Algemeen Dagblad noemde ze de heren Genee, Derksen en Van der Gijp nog hypocrieter dan Wendy van Dijk en Gordon.

“Het was toch voorspelbaar dat dit zou gaan gebeuren? Ik denk dat hij er al lag”, opent Wilfred Genee er over in Radio Veronica. Sidekick Niels van Baarlen denkt zelfs: “Hij lag er in de zomer al die column. Ze hoefde alleen nog maar de kijkcijfers in te vullen.”

En Genees andere sidekick Rick Romein noemt het ‘heel treurig’, maar ‘nog treuriger is De Jong’s beroep in het algemeen’. “Zij gaat ’s avonds om acht uur op de bank zitten met een zak paprikachips en die dikke reet en dan gaat ze alleen maar tv-programma’s lopen afkraken. Wat maakt het nou uit wat een tv-recensent van een programma vindt?”

Genee zelf blijft koeltjes: “Ik zou me er niet zo druk over maken jongens. Ik snap niet waarom je je er zo druk over maakt. Het hoort er toch bij.” Tijdens VI opperde René van der Gijp al eens dat De Jong eens aan zou moeten schijven. “Ja, dan maken we haar helemaal kapot”, knipoogde Genee toen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *