‘Transfer van 70 miljoen euro doet Feyenoord de das om’

Een nachtmerrie voor Feyenoord dreigt. Napoli wil namelijk Marcos Senesi deze transferperiode nog over nemen van de Rotterdammers. Dit weet het Italiaanse La Gazzetta dello Sport te melden.

De roze sportkrant schrijft op vrijdag dat de clubleiding van de Serie A-grootmacht er eigenlijk wel uit is: als Kalidou Koulibaly naar Manchester City vertrekt, moet Senesi zijn vervanger worden. Dat betekent dus wel dat er nog verschillende hordes te nemen zijn.

Voorzitter Aurelio De Laurentiis wil bijvoorbeeld per se 70 miljoen euro verdienen met de verkoop van de centrumverdediger uit Senegal. De Citizens zijn die vraagprijs weliswaar genaderd, dat de betrokken partijen er ook daadwerkelijk uitkomen is geen zekerheidje.

Krijgt Napoli 70 miljoen euro op zijn rekening gestort, dan willen de Italianen een gedeelte daarvan investeren in de komst van Senesi. Die moet volgens de laatste geruchten minimaal 25 miljoen euro kosten, maar dat is geen probleem voor De Laurentiis. Voor Advocaat overigens wel, De Kleine Generaal heeft al meerdere keren gezegd dat hij zijn topverdediger koste wat kost in De Kuip wil houden. Bij een recordbod zal hij echter moeten inbinden…Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!