FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil uitpakken met nóg twee aankopen’

Feyenoord haalde deze zomer al de nodige nieuwe spelers binnen maar zijn naar verluidt nog niet uitgewinkeld.

Volgens de journalist Emmanuel Pollora aast Feyenoord namelijk nog op twee spelers uit Colombia: Moisés Caicedo en William Pacho. Eerstgenoemde is een 18-jarige verdedigende middenvelder van Independiente uit zijn geboorteland, en ook Pacho – een evenoude iets aanvallendere middenvelder – speelt bij die club.

Caicedo is vaste basisspeler van Independiente: dit seizoen kwam hij reeds tot 11 wedstrijden, waarin hij 2 goals maakte. De belofte tekende vorig jaar nog tot medio 2024 bij, dus Feyenoord zal wel met een transfersom moeten komen. Het contract van Pacho loopt na dit seizoen af.

De spelers worden beiden al langere tijd aan Feyenoord gelinkt, maar volgens journalist Pollora zou de club in de komende periode wel eens echt werk van ze kunnen gaan maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *