‘Kabinet komt met vreselijk nieuws voor het voetbal naar buiten’

Er dreigt vreselijk nieuws voor het voetbal in Nederland. Het kabinet zou namelijk geen toeschouwers meer willen toelaten bij wedstrijden vanwege het oprukkende coronavirus.

Het Algemeen Dagblad bericht: “De horeca in het hele land moet om 22.00 uur de deuren gaan sluiten. Er wordt geen publiek meer toegestaan bij het voetbal. Dat maakt het kabinet vanavond bekend bij een speciale persconferentie, melden ingewijden. Het kabinet trekt naast regionale maatregelen ook een aantal landelijke regels uit de kast. Zo wordt de landelijke norm voor gezelschappen bij mensen thuis teruggebracht naar 4 personen.”

Zo worden er meer maatregelen doorgevoerd. Voor het betaald voetbal komt dit nieuws ongetwijfeld als donderslag bij heldere hemel. De bedrijfstak was al gewaarschuwd na een reeks incidenten, maar afgelopen weekend ging het na een duidelijke waarschuwing goed. Toch lijkt spelen met publiek voorlopig een utopie…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *