‘Feyenoord bezig met lastminute-aankoop van aanvaller’

Feyenoord hoopt zich deze week nog te kunnen versterken met de 18-jarige aanvaller Paulos Abraham. Dit weet het medium Sportexpressen te melden. Hij staat onder contract bij AIK Solna.

De Rotterdammers waren een paar maanden geleden al geïnteresseerd in de jongeling, maar toen koos hij voor een transfer van Brommapojkarna (een club die uitkomt op het derde niveau) naar zijn huidige werkgever.

Volgens het bovengenoemde medium zijn de Rotterdammers de verrichtingen van Abraham in de Allsvenskan en heeft Arnesen navraag gedaan naar de vraagprijs die men bij Solna hanteert voor het talent. Feyenoord heeft dus nog geen bod uitgebracht, maar zou wel overwegen om dat snel te doen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!