‘Feyenoord kan winteraankoop alweer lozen in de Serie A’

Er is de nodige interesse in Feyenoord-spits Robert Bozenik. Naar verluidt kan hij naar het Italiaane Cagliari en Hellas Verona. Dit weet Voetbal International te melden.

Feyenoord betaalde MSK Zilina in januari van dit jaar vier miljoen euro voor Bozeník. De jonge spits is er echter nog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren, daar Nicolai Jörgensen doorgaans de voorkeur krijgt in de punt van de aanval.

Bozeník kwam vooralsnog tot zeven optredens in de Eredivisie, waarin hij tweemaal wist te scoren. In de eerste twee Eredivisie-wedstrijden die Feyenoord dit seizoen speelde, bleef de inbreng van Bozeník beperkt tot slechts 21 minuten.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!