FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Advocaat wilde Kudus, Veerman en Ejuke naar Feyenoord halen’

Feyenoord wilde deze zomer flink gaan uitpakken op de transfermarkt maar het coronavirus zorgde voor een dikke streep door de rekening. In gesprek met Radio Veronica onthult Dick Advocaat dat de Rotterdammers wel oren hadden naar de komst van Mohammed Kudus, Joey Veerman en Chidera Ejuke.

De Kleine Generaal begint zijn relaas: “Sommige mensen vinden mij een chagrijn, maar ik loop te zeuren om het elftal sterker te maken. Ik doe het niet voor mezelf. Ik weet dat we op bepaalde posities niet sterk zijn.” Ajax pikte Kudus op voor 9 miljoen euro, maar zijn naam stond ook op het verlanglijstje van Feyenoord: “Frank Arnesen heeft acht maanden geleden met die mensen gesproken, maar als je dat geld niet hebt, dan heb je een probleem.”

CSKA Moskou betaalde een flink bedrag voor sc Heerenveen-aanvaller Ejuke: “CSKA koopt gewoon die linksbuiten van Heerenveen voor 12 miljoen euro. Daar zaten wij ook al een tijd achteraan, maar wij kunnen niet meedoen. Kansloos. Hetzelfde geldt voor Joey Veerman. De mensen van Feyenoord willen wel, maar het kan niet. Ze durven geen risico te nemen, dat kan ik me ook wel voorstellen. Het zijn gekke tijden, we weten ook niet wat er gebeurt in januari.”

Ondanks zijn onvrede gooit Advocaat de handdoek niet in de ring: “Ik ga niet stoppen nee, of ze moeten me eruit gooien, maar ik hoop van niet.”

Lees Meer

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *