‘Jan-Arie van der Heijden vindt nieuwe club uit de Eredivisie’

Het ziet er naar uit dat Jan-Arie van der Heijden een nieuwe club heeft gevonden. Volgens het Brabants Dagblad gaat hij namelijk aan de slag bij Willem II.

Het bovengenoemde medium onthult op maandagmorgen: “Willem II overweegt Jan-Arie van der Heijden aan de selectie toe te voegen als centrale verdediger. De 32-jarige speler uit Schoonhoven, die van 2009 tot 2011 al eens bij de Tilburgse club onder contract stond, zit momenteel zonder club.”

De krant vervolgt: “Na zijn periode bij de Tilburgse club speelde Van der Heijden nog bij Vitesse, Ajax en Feyenoord. Martin van Geel, de huidig algemeen directeur van Willem II, haalde Van der Heijden indertijd naar Feyenoord. Bij Willem II zou hij het alternatief worden voor Jordens Peters.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!