Voormalig Feyenoorder schiet student in hoofd en wordt opgepakt

Een gruwelijk verhaal uit de Verenigde Staten. Voormalig jeugdspeler van Feyenoord en Sparta James D is opgepakt omdat hij schoten zou hebben gelost op een groep studenten. Dit weten Amerikaanse media te melden.

James D, die een jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde, zat samen met vier andere jongeren in de auto en één van hen verklaarde dat de dader eerder op de avond ook iemand in het been zou hebben geschoten. Hoe het nu met de slachtoffers gaat, is niet bekend. De middenvelder kwam in de zomer van 2018 in Nederland terecht toen zijn vader hier kwam werken als fysio. Hij bood zich aan bij Feyenoord, kreeg een jaar de kans om zich te bewijzen en speelde enkele duels in de jeugdopleiding. Daarna vertrok hij naar Sparta, maar ook dat avontuur was van korte duur. In januari 2020 keerde de voormalig jeugdinternational van Canada en Amerika Onder 17 terug naar de Verenigde Staten, waar hij zich aansloot bij Utay Valley University.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *