‘Feyenoord gaat minder dan acht miljoen vangen voor Steven Berghuis’

De transfersom voor Steven Berghuis gaat aan het einde van het seizoen nog verder zakken dan de acht miljoen euro die er nu voor hem op tafel gelegd moet worden. Met dit nieuws pakt het AD uit.

Begin september lekte uit dat Berghuis voor een vastgestelde bedrag van acht miljoen euro op te pikken is in De Kuip. De clubs die hij interessant vindt, klopten echter niet aan. Berghuis speelt met Feyenoord te weinig topwedstrijden – en die zijn juist doorslaggevend voor buitenlandse clubs. ‘Echte status verdien je met optredens in de Champions League of Europa League of in interlands’, aldus het AD.

Volgens de ochtendkrant wordt Berghuis aan het einde van het seizoen nog wat interessanter: het bedrag van acht miljoen waar clubs voor aan tafel mogen komen zal over tien maanden zakken. Het maakt een transfer tegen die tijd aannemelijk, klinkt het. In dat kader zijn voor Berghuis de Europa League-wedstrijden tegen Dinamo Zagreb, CSKA Moskou en Wolfsberger AC essentieel om na zijn mislukte Premier League-avontuur bij Watford nog een keer een buitenlands avontuur aan te gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *