‘Robert Bozenik moet onder het mes’

Feyenoord-spits Robert Bozenik moet worden geopereerd. Hij keerde met een voetblessure terug van interlandverplichtingen en volgens Feyenoord moet hij later deze week geopereerd worden. Leroy Fer viel afgelopen zondag in de stadsderby tegen Sparta (1-1) uit met een hamstringblessure.

De kans is groot dat Lutsharel Geertruida hem vervangt. Ook Sven van Beek en Luis Sinisterra zijn nog altijd niet van de partij.

Jordy Wehrmann zit wél bij de selectie van Advocaat. De middenvelder speelt zijn wedstrijden doorgaans voor Feyenoord O21, maar mag nu hopen op speelminuten in Europees verband. Het duel met Dinamo Zagreb wordt donderdag gespeeld in het Maksimir Stadion en begint om 21.00 uur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *