‘Bryan Linssen is nu de beste optie in de spits bij Feyenoord’

Feyenoord kwam gisteren in de Europa League niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Dinamo Zagreb. Bryan Linssen stond in de spits en kreeg de nodige kansen. Toch scoorde hij niet.

“Het is een jongen zonder complexen, die gaat zijn rendement echt wel halen”, stelt commentator Vincent Schildkamp bij RTV Rijnmond. “Hij voetbalt altijd op dezelfde manier en raakt niet zomaar in de war van een paar wedstrijden. Dat rendement gaat echt wel komen. Ik denk dat Linssen nu wel de beste optie is in de spits bij Feyenoord.”

Journalist Dennis van Eersel vult aan: “Nicolai Jørgensen is fit genoeg om eventueel weer te starten, het is nu een bewuste keuze voor Linssen. Als zijn rendement omhoog gaat, gaat Feyenoord het veel makkelijker krijgen. Het is natuurlijk geen echte spits, dat gaat hij ook niet over een maand opeens zijn. Het is een vak.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *