‘Feyenoord-trio lijkt kraker tegen CSKA Moskou te halen’

Het ziet ernaar uit dat Steven Berghuis, Joao Texeira en Justin Bijlow het Europa League-duel morgen tegen CSKA Moskou gaan halen. Dat weet Rijnmond woensdag te melden.

“De aanvoerder van Feyenoord viel zondag tegen FC Emmen uit met een bovenbeenblessure. Dick Advocaat sprak na afloop van die wedstrijd al de verwachting uit dat Berghuis donderdag weer zou kunnen spelen”, zo klinkt het.

“Justin Bijlow liep een blessure aan zijn knie op in de thuiswedstrijd tegen Wolfsberger AC. Joao Teixiera viel enkele dagen daarvoor uit in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk”, aldus Rijnmond.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!