‘Voormalige Feyenoorder gaat meetrainen met ADO Den Haag’

Daryl Janmaat gaat zich vrijdag melden bij ADO Den Haag om mee te trainen. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Clubs kunnen de 31-jarige Janmaat gratis oppikken omdat hij transfervrij is na zijn vertrek bij Watford.

Hij liet zelf al weten dat een terugkeer naar de Eredivisie tot de mogelijkheden behoort. Een rentree bij Feyenoord lijkt uitgesloten.

Janmaat meldt zich volgens FTM vrijdag bij ADO. Als het van beide kanten bevalt ligt er voor de 34-voudig international van het Nederlands elftal een contract klaar bij de club. Hij gaat dan samenwerken met Ruud Brood, die de ontslagen Aleksandar Rankovic opvolgt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!