FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord slaat slag en verlengd contract van vleugelflitser met twee jaar

Feyenoord heeft het contract van Luis Sinisterra opengebroken en verlengd tot medio 2023. Dit heeft de club bekendgemaakt via haar digitale kanalen.

Sinisterra verruilde in de zomer van 2018 Colombia voor Nederland. In zijn eerste seizoen kwam de jeugdinternational weinig aan de bak, maar de jaargang erna bewees hij wel zijn waarde. Sinisterra drukte steeds meer zijn stempel in de wedstrijden en was belangrijk met vijf goals en vier assists in de Eredivisie. Sinds februari dit jaar is er een kink in de kabel gekomen door een zware knieblessure, waarvan hij nog altijd herstellende is. Desondanks wilde Feyenoord maar wat graag zijn contract openbreken.

“Het is een lange weg naar herstel voor Luis geweest die, gelukkig voor hem en voor ons, nu bijna ten eind einde is. Ondanks dat het zwaar was, is hij de afgelopen maanden nooit gestopt met lachen. Met het lichten van de optie in zijn contract willen we ons vertrouwen naar hem uitspreken en hem belonen”, zegt technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite.

“Al moet de grootste beloning na al dat harde werken straks nog komen met een succesvolle terugkeer op het veld”, vervolgt de Deen. “We hebben er alle vertrouwen in dat hij sterker terugkomt en hier nog een heel mooie toekomst tegemoet gaat. Niet voor niets hebben we ook al met elkaar afgesproken binnen niet al te lange termijn ook te gaan praten over een nog langere verbintenis.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *