‘Feyenoord moet vrezen voor snel vertrek van technisch directeur’

Feyenoord hoopt de komende jaren een flinke stap vooruit te zetten en wilt dit doen met de technisch directeur Frank Arnesen. Maar mogelijk vertrekt hij binnenkort wel weer.

Italiaanse media linken de Deense directeur van Feyenoord aan een dienstverband bij AS Roma. Arnesen zou zelfs topkandidaat zijn bij de Serie A-club. Jurrian van Wessem schrijft op Twitter: “Campos mag niet vanuit Monaco voor AS Roma werken en zodoende heeft eigenaar Friedkin nu zijn hoop gevestigd om Frank Arnesen te strikken voor de functie van technisch-directeur. Dat ze het in Rotterdam maar weten.”

“Verder zijn er geen kandidaten, dus ook geen John de Jong”, aldus Van Wessem. De technisch manager van PSV werd eerder deze week nog naar voren geschoven als kandidaat en vanuit Eindhoven werd dit nieuws bevestigd. Maar Feyenoord lijkt dus méér te moeten vrezen voor een snel aanbod dan PSV.

Overigens zou AS Roma nog deze maand een beslissing willen nemen. De Romeinen hopen in november sowieso vergaande onderhandelingen te voeren met de nieuwe man.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!