‘Wintertransfer lonkt voor Steven Berghuis’

Het zou zomaar kunnen dat de sterspeler van Feyenoord Steven Berghuis de club deze winter nog zou kunnen verlaten. AS Roma zou hem graag willen overnemen van de Rotterdammers.

De Romeinen zijn op zoek naar een nieuwe vleugelaanvaller na het vertrek van Justin Kluivert (RB Leipzig) en Cengiz Ünder (Leicester City). Berghuis is, zoals bekend, een goedkope optie. Door een afspraak met Feyenoord kan de aanvaller voor ‘maar’ 8 miljoen euro vertrekken.

Berghuis liet onlangs weten over een transfer: “Ik heb voor mezelf een soort lijst gemaakt met tien, vijftien clubs, waarover ik zou willen nadenken.” Het is niet bekend of Roma op dit lijstje staat.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!