FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat verrast met opstelling Feyenoord’

Feyenoord speelt morgen in de competitie tegen Fortuna Sittard. En het ziet ernaar uit dat trainer Dick Advocaat gaat beginnen met Nicolai Jorgensen in de punt van de aanval.

Een paar jaar geleden deed de Deen het geweldig in Rotterdam-Zuid en scoorde hij doelpunt na doelpunt. Newcastle United wilde liefst 17 miljoen euro voor hem betalen, maar de toenmalige technisch directeur Martin van Geel zei ‘nee’. En sindsdien is het kommer en kwel, Jörgensen is eigenlijk alleen maar geblesseerd geweest.

Woensdagavond staken de fans van Feyenoord de spits een hart onder de riem met een vuurwerkactie op de Erasmusbrug. Advocaat zei daarover: “Het moet natuurlijk een geweldig gevoel zijn voor Nico dat fans dat voor hem doen. Hij heeft niet echt een geweldige periode achter de rug. Als de fans dan desondanks toch even laten zien dat ze achter hem staan, lijkt me dat geweldig.”

Het Algemeen Dagblad weet dus dat Jörgensen de doelpunten moet maken tegen Fortuna. De krant voorspelt dat de spits geflankeerd wordt door Steven Berghuis op rechts en Mark Diemers op links. Bryan Linssen start dus niet bij Feyenoord en dat is best een verrassing.

Verwachte opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Johnston; Toornstra, Kökcü, Teixeira; Berghuis, Jörgensen en Diemers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *