‘Feyenoord wil 30 miljoen vangen voor Marcos Senesi’

Feyenoord hoopt in de toekomst flink te gaan cashen met de verkoop van Marcos Senesi. Zo hopen ze 30 miljoen euro voor hem te vangen. Dat zegt RTV Rijnmond-clubwatcher Sinclair Bischop over de Argentijnse verdediger, die dit weekend wederom een wereldgoal maakte.

“Hij kan als een speer verdedigen, maar dit maakt internationaal meer indruk dan zes goede tackles. Dit is niet te geloven, dit gaat de hele wereld over”, aldus Harry van der Laan bij FC Rijnmond over de prachtige treffer van Senesi tegen Fortuna Sittard. “Zijn marktwaarde stijgt met de minuut.”

Volgens Bischop hebben de Rotterdammers al een prijskaartje voor de Zuid-Amerikaan in het hoofd. “Feyenoord wil uiteindelijk boven de dertig miljoen euro voor hem vangen. Hij moet die Argentijnse ploeg in, hij zat wel bij de voorselectie. Dat is jammer.”

Tafelgast Robert Maaskant doet niet mee aan de hosannastemming. “Ik kan me nog herinneren dat hij bij FC Emmen zijn debuut maakte. Dat hij uitgleed etc.. Heel Rotterdam zei dat hij er geen klote van kon. Iedereen. Wat hebben we nu weer gekocht? Nu is het allemaal hosanna. Iedereen is het weer vergeten.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!