‘Feyenoord gaat waanzinnige transfersom krijgen voor deze speler’

Feyenoord haalde de Argentijnse mandekker Marcos Senesi voor zeven miljoen euro in huis en de verwachting is dat de Rotterdammers hier een veelvoud voor gaan terugkrijgen.

Hij maakt dit seizoen wederom een prima indruk in Rotterdam-Zuid en presteert ook goed in de Europa League, waardoor technisch directeur Frank Arnesen eurotekens in zijn ogen zou hebben gekregen. Bij een verkoop dient het transferrecord aan diggelen te worden geslagen.

Nooit kreeg Feyenoord meer dan voor Dirk Kuyt (die in 2006 voor 18 miljoen euro naar Liverpool vertrok), maar voor zijn Argentijnse sterkhouder wil de traditionele topclub naar verluidt minimaal 35 miljoen euro ontvangen. En daar zouden de geïnteresseerde partijen (niet bij naam genoemd) niet eens van schrikken.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!