FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Wim Jonk halen als opvolger Dick Advocaat’

Dick Advocaat maakte gisteren bekend bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord en dus moetende Rotterdammers opzoek naar een vervanger. En hiervoor hebben ze Wim Jonk op het oog. Hij is momenteel trainer van FC Volendam.

Dat beweert clubwatcher Dennis van Eersel van RTV Rijnmond te weten. “Een echte Cruijff adept dat zie je in het spel van Volendam terug. Arnesen is gecharmeerd van hem. Ook vanwege de Antonucci-deal die kwam tot stand vanwege het contract wat er is. Die staat hoog op het lijstje.”

“En toch inderdaad ook John-Dahl Tomasson. Feyenoord-speler geweest en heeft een stroeve start gehad als trainer. Bij Malmö is hij kampioen geworden. Ik heb mijn twijfels of hij nu de juiste man is voor Feyenoord.” Collega Ruud van Os kijkt vooral naar andere Eredivisie-coaches: “Letsch doet het heel goed met Vitesse. Bij FC Twente heb je Ron Jans. Zou hij dan een goede kandidaat zijn om Advocaat op te volgen? Ik denk dat het een hele goede trainer is. Johnny Jansen van SC Heerenveen is te onervaren. Arne Slot van AZ zou ik nog wel een goede optie vinden. Of Danny Buijs van FC Groningen.”

Van Eersel verwacht in ieder geval géén Henk Fraser (Sparta). “Ik denk niet dat hij het gaat doen na het akkefietje met Stanley Brard. Een aantal mensen in de organisatie zitten niet op hem te wachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *