‘Je bent pas een topclub als je spelers kan kopen die je wil kopen’

Dick Advocaat is kritisch op het beleid van zijn club Feyenoord. In een gesprek met RTL 7 voorafgaand aan het duel met Wolfsberger luchtte hij zijn hart.

De trainer was het niet eens met de opmerking dat Feyenoord een topclub is. “Je bent pas een topclub als je spelers kan kopen die je wil kopen, zoals Ajax”, aldus Advocaat.

De trainer werd na het duel in Oostenrijk nog gevraagd naar zijn opmerking en of hij weer zal aankloppen bij Frank Arnesen. “Ondanks alles staan wij nog gewoon op de derde plaats en hebben we tot het einde meegedaan voor de Europa League”, zo gaf hij aan. “Dat is niet goed, want we hadden ons gewoon moeten plaatsen. Maar we moeten niet alles naar beneden halen. Dat is nergens voor nodig gezien de eerste helft van het seizoen en alle problemen die we gehad hebben met de spelersgroep. Iedere dag zijn we bezig om te kijken of er iets kan. Maar dat moet dan wel kunnen…”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!