Leroy Fer wil in januari weer minuten gaan maken voor Feyenoord

Leroy Fer hoopt er volgende maand weer te staan bij Feyenoord. Het idee is voor de winterstop zo te werk te gaan en dan in januari bij de herstart er weer helemaal staan”, zegt Fer tegen het Algemeen Dagblad.

Meer dan twee maanden stond Fer langszij met een slepende hamstringblessure. Aan het Europa League-seizoen beleefde hij zodoende weinig plezier. “Vorig seizoen hebben we hard geknokt voor een ticket voor de Europa League”, zegt Fer. “En ik heb die zes wedstrijden allemaal gemist. Het was niet goed genoeg tegen Wolfsberger AC. Dan komt er kritiek, dat weet je als je bij Feyenoord speelt. Natuurlijk ben je dan down. Maar je moet weer verder. De competitie en de beker; er is voor Feyenoord nog van alles om voor te vechten.”

Fer kan zondag dus in actie komen tegen Vitesse, maar het is nog onduidelijk of dat ook geldt voor Steven Berghuis. Hij viel namelijk uit met een blessure tegen VVV-Venlo. “Als hij niet kan spelen, is dat het grootste gemis dat ons elftal kan voelen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!