Feyenoord-middenvelder breekt zijn kuitbeen

Slecht nieuws voor Feyenoord. Middenvelder João Teixeira heeft namelijk op de training zijn kuitbeen gebroken. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De tegenvaller rond Teixeira komt voor Feyenoord op een vervelend moment. Orkun Kökcü mist de twee resterende competitieduels van 2020 ook al door een blessure, terwijl Leroy Fer pas net weer terug is. Laatstgenoemde kan nog geen volledige wedstrijden aan op dit moment.

Feyenoord kampt dit seizoen sowieso al met grote personele problemen. Het is overigens nog niet duidelijk wanneer Teixeira weer inzetbaar is, maar het zal gaan om maanden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!