‘Mino Raiola brengt groot talent onder bij Feyenoord’

Mino Raiola de zaakwaarnemer van Volendam-speler Mickey van de Ven wil zijn client gaan onderbrengen bij Feyenoord. Voetbal International schrijft in ieder geval over Van de Ven:

“Nog even is hij te bewonderen in de Keuken Kampioen Divisie, een competitie die hij in korte tijd al is ontgroeid. De vaderlandse top zal hem nauwkeurig in de gaten houden en langs de meetlat leggen. PSV kan centraal best wat gebruiken, Feyenoord ook zeker als Marcos Senesi zou vertrekken. Een trainer als Arne Slot zou goed bij hem passen.”

Het blad maakt een simpel optelsommetje: “Voeg daarbij dat medespeler Franco Antonucci al zeker is van een enkeltje Rotterdam, dat Slot zeer gecharmeerd is van Volendam-assistent Sipke Hulshoff en dat Raiola inmiddels de contacten en ingangen bij Feyenoord heeft en plotseling lijkt er veel samen te komen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!