Riechedly Bazoer: “Tegen Feyenoord laten zien wie Vitesse is”

Onder aanvoering van Riechedly Bazoer wist Vitesse vanmiddag met 1-0 te winnen van concurrent Feyenoord. Na afloop was de centrale verdediger dan ook een blij man.

Het was voor Feyenoord de eerste nederlaag in 27 (!) competitieduels. “Dat we zo’n reeks eindigen van Feyenoord, dat zegt wel wat over ons team en hoe we voetballen. We hebben bij Willem II (0-2 winst) en vandaag tegen Feyenoord laten zien wie Vitesse is. Echt, chapeau voor het team”, jubelt Bazoer, geciteerd door Vitesse.org. “Het was even billenknijpen. Maar we hebben er enorm voor gevochten, dan voelt de ze winst wel extra lekker aan.”

Trainer Thomas Letsch zag ook dat zijn ploeg meerdere keren ontsnapte aan een gelijkmaker. “Het gaat nu weer goed hoor. Maar het was vandaag echt een topwedstrijd. We kwamen op voorsprong en hadden er ook meer kunnen maken. In de tweede helft werden we moe en hebben we vooral gevochten en ons geluk afgedwongen. Maar we mogen onze doelman Remko Pasveer ook wel danken.”

Verder kijkt de Duitser nog niet teveel naar de ranglijst, waarop Vitesse nu derde staat. “Natuurlijk is het mooi als we bovenin meespelen, maar alleen aan het eind is de ranglijst belangrijk. Maar dit zegt natuurlijk wel veel over ons werk wat we erin steken. Als we woensdag weer een goed resultaat halen, dan is het voetballend een superjaar voor ons.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!