FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi maakt in 2021 alsnog een grote toptransfer’

De kans is groot dat de Europese topclubs deze zomer bij Feyenoord gaan aankloppen voor Marcos Senesi. Afgelopen zomer was vooral het Italiaanse Napoli geïnteresseerd in Senesi. De Feyenoorder stond hoog op het wensenlijstje in Napels, maar Kalidou Koulibaly bleef de club trouw en dus ging er een streep door zijn naam.

Napoli zou hem echter blijven volgen en volgens Italiaanse bronnen is een transfer in het nieuwe kalenderjaar een serieuze optie.

Senesi is dit seizoen opnieuw van grote waarde gebleken voor Feyenoord. Tegen Vitesse (1-0 nederlaag) maakte hij dan een spaarzaam foutje, maar voor trainer Dick Advocaat is de Zuid-Amerikaan een onmisbare schakel gebleken. De clubleiding wil hem daarom belonen met een gloednieuw contract, maar een langere samenwerking is ver weg nu clubs als Napoli blijven opdoemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *