FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joshua Zirkzee in de winter naar Feyenoord’

Joshua Zirkzee is bij Bayern Munchen tweede spits achter Robert Lewandowski en een verhuurperiode deze winter is groot. Hij zou namelijk hiervoor op de nominatie staan en het zou zomaar Feyenoord kunnen gaan worden.

In de laatste dagen van de zomertransferwindow werd Feyenoord al veelvuldig gelinkt aan Zirkzee, maar toen was er te weinig tijd om de deal af te ronden. Volgens Sky Sport Deutschland gaan de Rotterdammers in januari echter voor een herkansing.

De international van Jong Oranje kan echter óók in de Bundesliga blijven als hij wil, want 1. FC Köln wil eveneens maar wat graag met hem in zee gaan. Het betreft echter de nummer vijftien van de Duitse competitie, waardoor een tijdelijke transfer naar Rotterdam-Zuid wat aantrekkelijker lijkt.

Oefenmeester Dick Advocaat liet zich een paar maanden geleden uit over de mogelijke komst van Zirkzee: “Voor ons zou hij een uitstekende speler zijn.” Onlangs werd Feyenoord en Cenk Tosun van Everton gelinkt, maar de Turkse nummer negen is onhaalbaar voor de nummer drie van de Eredivisie vanwege zijn torenhoge salaris.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *